KAJ JE PROGRAM ŽIVIM MEDITACIJO?

Program Živim meditacijo je spletni tečaj meditacije.

Sestavljen je iz preprostih vodenih meditacij, ki so primerene tako za začetnike kot za tiste, ki meditacijo že poznate, pa želite podporo in vodenje pri svoji meditaciji. S programom je meditiranje vsaj na začetku gotovo lažje.

Z nakupom programa prejmete svoje uporabniško ime in geslo s katerim kadarkoli vstopate v svoj uporabniški profil – svoj osebni meditacijski studio.

Tam vas čakajo vodene meditacije v obliki avdio posnetkov. Glede na svoj čas in potrebe si jih predvajate in privoščite sprostitev.

Meditacijski studio pri vas doma
Celovit vpogled v svet meditacije
Neomejen dostop do posnetkov z meditacijo
Korak k bolj zdravemu življenju in dobremu počutju

Meditacije so zastavljene enostavno, dela jih lahko vsak in vse, kar morate storiti je, da si vzamete nekaj trenutkov zase. Korak za korakom se boste navajali na preproste vaje, ki vas bodo sprostile in vas učile, kako se lahko umirite, napolnite z energijo in svojo pozornost usmerite v telo in dani trenutek.

POIZKUSITE PROGRAM BREZPLAČNO

KAJ PROGRAM VSEBUJE?

Program vsebuje 24 posnetkov vodenih meditacij, ki so tematsko povezane in se nadgrajujejo. Pred vsako vodeno meditacijo vas čaka tudi kratek teoretični uvod ali dodatna vaja, da boste korak za korakom poglabljali vaše znanje.

Vodene meditacije vsebujejo vizualizacijo, samozdravilne vaje, postopno poglabljajo vajo koncentracije, stik s sabo in s sedanjim trenutkom. S časom in redno prakso se bodo občutki sproščenosti in miru bolj in bolj odražali v vašem življenju.

KAKO JE PROGRAM SESTAVLJEN:

Z nakupom boste prejeli 24 vodenih posnetkov, s katerimi boste opravili 12 tedenski oz. 3 mesečni meditacijski tečaj. Vsaka stopnja predstavlja en mesec, vsak del en teden in v vsakem tednu poslušate dva posnetka. Vendar vabljeni, da si urnik oblikujete čisto po svoje.

– Program je sestavljen iz 3. stopenj (vsaka stopnja predstavlja 1. mesec tečaja). Vsaka stopnja vsebuje sklop določenih ezoteričnih samozdravilnih vaj, ki bodo v vas prebudile in uravnovesile določen del (Prebujanje, Poravnava, Jedro).

– Vsaka stopnja ima 4. dele (vsak predstavlja 1. teden v mesecu). Vsak teden se glavna meditacijska vaja ponovi, uvod ali uvodna vaja pa se ponavadi spremenita. Vsebine znotraj posnetkov se ponovijo, da boste določene vaje osvojili, preden se pomaknete naprej. Vi za to ne skrbite, le predvajajte si posnetke kot so označeni.

Tečaj je sestavljen tako, da boste po zaključku osvojili vse vaje in dobili teoretičen in predvsem izkustven vpogled v svet meditacije. Meditacije so sestavljene na podlagi (samo)zdravilnih ezoteričnih vaj, s katerimi se boste postopoma in celovito uravnovesili. Predvsem pa meditacije postopno poglabljajo vajo koncentracije, stik s sabo in s sedanjim trenutkom. Vsi posnetki vam ostanejo na voljo, zato priporočamo, da tečaj večkrat ponovite oz. ga ponovite vsakokrat, ko začutite, da bi vam ustrezalo ponovno uravnotežanje.

CELOTEN PROGRAM VSEBUJE: 24 POSNETKOV VODENIH MEDITACIJ (skupni čas trajanja cca. 20 minut), ki so sestavljene iz 12 MEDITACIJSKIH VAJ in 24 TEMATSKIH UVODOV / VAJ (glej tabelo spodaj).

TABELA VAJ IN STOPENJ

PROGRAM ŽIVIM MEDITACIJO

POIZKUSITE PROGRAM BREZPLAČNO

Del programa lahko preizkusite popolnoma brezplačno in brez vsakih obveznosti. Do teh posnetkov lahko dostopate kadarkoli in so vam na voljo brez vsakih obveznosti. Njihov namen je, da program lahko bolje spoznate. Vkolikor se kasneje odločite za nakup programa, nakup opravite po običajnem postopku.

POIZKUSITE PROGRAM BREZPLAČNO