was successfully added to your cart.

Živim Meditacijo

LEPOTA – JE TO NEKAJ DANEGA ALI NEKAJ KAR SMO?

By 16. 3. 2018 No Comments

Zdajle gledam čez okno in razmišljam o čem naj danes pišem…sem brez idej…
Spustim se v srce in vprašam intuicijo –  in pravi piši o LEPOTI.

O lepoti? Kakšno povezavo ima to z meditacijo se sprašujem? Potem se spomnim, da neham spraševati in enostavno naredim. Tako namreč stvari živijo, sicer samo razmišljamo.

Držim prste na tipkovnici in samo pišem…

Ko pomislim na lepoto, zdajle najprej pomislim na drevesa…potok…veje, ki se gibljejo v vetru…ptico…takrat jaz začutim lepoto.

Kdaj pa jo začutim v sebi se vprašam? Začnem razmišljati kdaj se počutim lepo in če sem iskrena mi pride na misel, da največkrat takrat, ko se počutim dobro v svoji koži okrog drugih ljudi, ko mi to nekako potrdijo drugi. Ampak to je vendar “iskanje” lepote od zunaj, ne nekaj kar si potem?

To o čemer razmišljaš so druge stvari, niso povezane z lepoto, mešaš pojme mi pravi intuicija. Vzami si trenutek mi pravi…ja zdajle…in tudi ti ki bereš, zamiži skupaj z mano…zamiži za trenutek…samo dihaj…in ZAČUTI svojo lepoto…(ne razmišljaj kako samo zamiži za nekaj trenutkov in pusti, da se zgodi)…

***

Ja, jaz jo občutim! In to kot neko mehkobo v svojem telesu. Najbolj jo občutim blizu srca. Zdajle se počutim prav lepa. Očnitno gre za občutek!

Vsekakor ne nekaj kar dobiš in tudi ne nekaj kar bi se naprimer naučil (torej naučil se bom imeti se rad in si biti všeč).
GRE ZA OBČUTEK, KI JE ŽE V TEBI…LEPOTA. Torej gre kot vedno samo za vprašanje ali smo z lepoto v stiku ali ne. Kako enostavno, se zopet spomnim.  Gre samo za to, kje imamo svojo pozornost. Ali to občutimo ali ne. Ni nam treba nič spremeniti, se nadgraditi, razviti…Samo občutiš jo, če želiš. LEPOTA JE ŽE V TEBI.

No pa sem se spraševala kako bom temo lepote povezala z meditacijami. Vidim, da se vedno vrnem k temu, da je vse že v nas. Da vse že smo. Vprašanje je le ali to občutimo? In ker je meditacija pravzaprav čas, ki ga posvetimo temu, da smo sami s sabo, da se začutimo v polnem obsegu (ne le omejeno kot se večinoma sedaj)….lahko zaključim, da z meditacijo prihajamo tudi v stik s svojo lepoto.

***

Program Živim meditacijo sestavljajo enostavne in prijetne vodene vaje s katerimi boste korak za korakom spoznali meditacijo, vedno bolj občutili sebe in vse kar nosite v sebi. Program je sestavljen in 24 vodenih posnetkov, ki si jih zaporedno predvajate. Posnetki vam ostanejo na voljo za vedno in mišljeno je, da si jih predvajate večkrat in tako vedno bolj poglabljate svojo prakso.

Vse informacije o programu in nakup programa so na strani www.zivimmeditacijo.si

<3