was successfully added to your cart.

Živim Meditacijo

ROJSTVO PROGRAMA ŽIVIM MEDITACIJO

By 15. 3. 2018 No Comments

Še zdaj se spomnim trenutka…meditirala sem na postelji, v svoji takratni sobi v stanovanju v centru Ljubljane. In prišla je misel, ideja…tako jasna in tako logična. Ja prav logična. Vedela sem, da je to to in da se bo to gotovo zgodilo. Da že je. Nisem imela niti enega pomisleka ali videla ovire, čeprav nisem imela s čim takim nobenih izkušenj.
Prekinila sem meditacijo in dobesedno skočila iz postelje. »Mojca, Mojca« sem se drla po stanovanju in iskala prijateljico. Mojca je bila takorekoč sredi pare v kopalnici, vendar sem bila tako navdušena, da se za to nisem menila. Takoj ji moram povedati!
»Mojca vem, zdaj vem kaj bova počeli. Imeli bova online program joge in meditacije! Videla sem. To je to.« Mojca je bila na srečo oseba, ki je prav tako kot jaz vrjela v zamisli, ki bi se komu morda zdele kot plavanje med oblaki. Zato me je navdušeno poslušala. Nobena od naju ni pred tem niti odprla poslovnega računa, zdaj pa sem govorila o najinem lastnem poslu. Povedala sem ji idejo in sklenili sva, da je naslednji dan pravi dan za začetek.

***

S tako gotovostjo se je pričela pot nastajanja programa Živim meditacijo. Pot, ki je bila kasneje polna negotovosti. Izzivov, zapletov, osebnih soočanj, rasti, odkritij. Veselja in tudi bolečin. Z nastajanjem in rastjo tega programa sem rasla tudi jaz. To je bila dolga pot, velikokrat se je zdela predolga in brez konca. Vendar je prišel trenutek in program se je končal…

…pa vendar se je v resnici šele začel ?
Je zaživel, pa je v resnici šele začel živeti.

Zdaj živi in raste tudi z vašo pomočjo – hvala in dobrodošli vsi sokreatorji programa Živim meditacijo!

<3 <3 <3